Josefien Weyns

Waarschijnlijk had je het al door. Love Sundaily draait om het zondagse gevoel dagelijks te creëren. Maar wat is een ideale zondag? Wij vragen het pretty Josefien Weyns (inside & out)! 


Wat is je favoriete dag van de week en waarom? 


Vrijdag, aaabsoluut.

Het werk of studeren die dag gaat zoveel gemakkelijker omdat je aftelt naar vrijdagavond, voelt altijd als het begin van een kleine vakantie...

Hoe zou je Love Sundaily omschrijven in drie woorden? 

Tijdloos Elegant (en vooral) Zacht

Wat zijn je favoriete zondag adresjes? 

The soul

Charlies

Ciro’s

Home 

Hoe zou je je stijl omschrijven? 

Anything easy combined with an oversized blazer ;)

Hoe ziet jouw ideale zondag eruit? 

Op een perfecte zondag slaap ik uit met mijn vriend op mijn appartement in Antwerpen!  In de meest comfy outfit en easy mood begin ik mijn zondag.  Niks moet, alles mag. Ik word pas echt wakker wanneer ik aankom in mijn favoriete koffiebar: The Soul. Niet alleen de heerlijke chai latte, maar ook de bartenders Bob en Marcella hun heerlijke Nederlandse enthousiasme (en bananenbrood) mogen niet ontbreken. Zondagse coffee date met vriendinnen hier zijn de allerbeste.

Daarnaast is een brunch op zondag een must, liefst van al in één van mijn favo spotjes: Charlies in de Volkstraat bijvoorbeeld. Big tip: toast Muhamara met extra avocado : would do anything for this.

Hierna ga ik liefst naar mijn ouderlijk huis. Een klein stukje paradijs dat echt voelt als vakantie. Ik woon met mijn ouders afgelegen in het groen, groot contrast met mijn leventje in Antwerpen. Mijn zondagnamiddag bestaat hier uit chillen, wandelen door de weien en offline zijn! Niets beter dan hier het weekend af te sluiten met een bbq samen mijn gezin en vriend. 

Welk nummer luister je nu ‘on repeat’? 

Marea (We’ve lost dancing) geeft mij echt een vibe die mij laat wegdromen naar een festival waar ik hopelijk binnenkort zal staan met mijn vriendinnen. Ik kan niet wachten!

Waar wil je meteen naartoe in een outfit van Love Sundaily? 

Letterlijk overal waar de zon nog maar een beetje schijnt.  Het leuke aan Love Sundaily is dat het voor elke gelegenheid kan gedragen worden, hangt er gewoon vanaf hoe je het combineert… Van ochtendvibes met pantoffels, een daily look met statement boots of dat tikkeltje chiquer voor datenight vibes met een sierlijk hakje….

Wat vind je typerend aan de stuks van Love Sundaily? 

Ik zei het al maar het is vooral zo zo zo handig (en mooi) in je kast te hebben. Maakt niet uit waar je naartoe gaat of wat de dresscode is.


En als laatste, kies het antwoord dat het beste bij je past:

Stad of platteland

Hakken of sneakers

Boek of podcast

Koffie of thee

Citytrip of strandvakantie

Brunch of apero ( you can never start too early ;) )

Casual of dressed up (I prefer the combo:  casual chique)

Pistolets of koffiekoeken

Zondagavond stay in of go out?

 

Check out Josefien's Sunday favorites here!
Sweater Black Organic Cotton
Shorts Back Organic Cotton
Dress Sunshine

 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post